Heipä hei!

Otsikko kertookin jo varmaan tän postauksen idean. Sullakin on varmaan jo kesälomat ohi ja oot palannu takas kouluun. Niin kävi tietty mullekin, mutta tällä kertaa en palannukkaan samaan vanhaan Sykkiin. On Fallun aika aloittaa matkansa halki Helsingin kuvataidelukion käytävien!
  Kyllä, meikäläinen on nyt yksi Torkkelin oudoista oppilaista. Koulu alko tossa tiistaina ja sinne paluu oli aika outoa, kun just oli ollut Japanissa :'D Ja vielä suoraan lukioon. Kaikki on niin outoa ja uutta, ihmiset niin ihania ja opetus hassua kun kirjat ja kaikki pitää hankkia ite ;A; mut enköhän mä tähän totu. Kaiken lisäks mul on ainaki täs jaksos joka päivä kuvista, niin pääsenpä sitte artsyilemaan oikein olan takaa. Aagh, inspi kuluu loppuun tätä menoa.
  Mul on ollu kivat pari ekaa päivää, vähän vaan väsyttää ku pitää taas alkaa heräillä aikasin ja eilenki pääsin lähtemään kotio vasta puol viis. Opet on kuitenki ollu ihan semi mukavia paria lukuun ottamatta. Nyt jäi vähän harmittamaan etten ottanu pitkää matikkaa, koska sen ope vaikuttaa ihan mahtavalta (se on 2 metriä pitkä. Oikeesti. Apua.) mut se kait opettaa kans fyssaa että hyvällä tuurilla päädyn sen tunneille :D
  Mitäs muuta. Oon hyvin pärjänny tuol, vaik kaverit jäiki suurimmalt osalt vanhaan kouluun. On mulla tuolla kuitenkin tuttuja joille oon jutellu ja pari uutta kaveria on löytyny, että yksinäisyydestä ei tarvi kärsiä. Ikävä tietty on vanhaa koulua vähän, mut ens viikolla aattelin käydä terrorisoimassa niiden kuviskerhoa >8D (saatana. lisää kuvista. en kestä. kuolen.)
  Mites sulla on menny ekat koulupäivät? Kertokaa ihmeessä jos uskallatte, mä tykkään kuunnella muiden juttuja :'D Fellow Torkkelilaiset saa kans ilmottautua jos jotenkin tätä eksyy lukemaan.
  Ei muuta tällä kertaa. Moro!