Morjensta!

Hetkellinen hiljaisuus tänne taas iski, mutta ei en ole kuollut (ihme kumma). Oon vaan ollu lukiossa :'D Creepy mesta. Porukka on ollu kyl tosi mahtavaa, meil oli toissapäivänä ryhmäytymispäivä ja pääsin oikeesti jyvälle siitä millasia ihmisiä mun luokalla on. Melkein kaikkia voin jo kutsua mun kavereiks ja melkein kaikkien nimetkin jo muistan :'DD On tää hyvä alku.
  Tänään meillä oli sit tossujaiset eli sellanen ns koulunalotusjuhla vai miten sitä kuvailis? :'D Sen pointtina oli kai vihkiä ykköset torkkelilaisiks. On meillä nasutki tänää illalla mut sinne en oo menossa, kun mul on ridatunti siinä päällä. Mut niin, takas tossujaisiin. Kaikki ykköset oli luokittain valmistellu sinne jotku näytökset, jotka perustu kakkosten maalaamiin kuviin. Me saatiin kolme kuvaa, jotka kaikki oikein huus JUST DO IT! :'D No, me päädyttii sit tekee näytös Vladimirista, joka aikoo kosia tyttöystäväänsä Elizabethiä, mut aina joku keskeyttää sen tarjoilemalla kahvia, flirttailemalla tai parhaassa tapauksessa kuolemalla. (Kyllä, näin kävi.) Lopulta, kun Vladimir vihdoin pystyis kertomaan Elizabethille tunteistaan, taustalla oleva väkijoukko (mukaan lukien minä, ja meil oli muuten pirun hienot parrat kaikilla) karjaisee JUST DO IT ja yks meistä paiskas sen käteen Niken kengän, jolla se sitten kosi tyttöystäväänsä. Oikein romanttista, kyllä vain. Lopussa oli vielä kaunis inspiraatiopuhe, don't let your dreams be dreams ja sitä rataa.
  Muilla luokilla oli kans ihan mahtavia esityksiä, nähtiin meemejä, Aku Ankan traaginen rakkaustarina ja petokin pääs irti. Että tällasta meillä Torkkelissa. Jooh. Ens kertaan sit varmaan kun en enää tiedä mitä sanoa.